Groepsvoorlichting

Vind je het fijn om met andere vrouwen informatie over gezonde voeding en leefstijl te krijgen en ervaringen en ideeën uit te wisselen? Dan is groepsvoorlichting dé manier. Iedere bijeenkomst staat een bepaald thema centraal, zoals de overgang, het vrouwenhart, energiehuishouding en slaapproblemen, gezonde voeding en werken, etc. Je krijgt praktische handvatten en nieuwe inzichten, waarmee je zelf vooruit kunt.

Wil je je voor een bijeenkomst aanmelden? Of wil je zelf een thema aandragen? Neem dan contact met me op.

Groepsvoorlichting binnen bedrijven

Een gezonde medewerker is vaker een gelukkige medewerker. Maar heb je als werkgever wel invloed op de gezondheid van je medewerkers? Jazeker! Door hier aandacht aan te besteden en ruimte te creëren om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Ik kan naar je bedrijf toekomen om voorlichting te geven over gezonde voeding en leefstijl. Zo krijgen je medewerkers meer kennis en inzicht om hun manier van leven desgewenst te veranderen.

Werken er veel vrouwen in je bedrijf in dezelfde levensfase en wil je hen een steuntje in de rug bieden? Of wil je graag een gezondere werkomgeving creëren voor vrouwelijke medewerkers? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Via onderstaand contactformulier kunt u direct een afspraak maken.

Of bel: +31(0)612727970

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige